Investicione zlatne pločice od 5 grama

Investicione zlatne pločice od 5 grama

Investicione zlatne pločice od 5 grama

Investicione zlatne pločice od 5 grama predstavljaju jedan od najčešćih vidova investiranja u zlato.

Prema definiciji, u pitanju je investiciono zlato koje sadrži najviši stepen čistog zlata – čak 99,99%. Izrađuju se tehnikom kovanja, tako da ih krasi pravougaoni oblik savršene završne obrade sa jasnim konturama i idealnim ivicama. Kuju se u renomiranim kovnicama koje imaju sertifikat za njihovu proizvodnju. Na taj način je potvrđeno da ispunjavaju svjetske standarde proizvodnje u pogledu finoće, težine, dimenzija, izgleda i oznaka.

Investicione zlatne pločice od 5 grama imaju tačno definisane oznake. Pored naznačene gramaže i stepena finoće na njima se mogu vidjeti i logo i naziv sertifikovanog proizvođača, kao i serijski broj čime je obezbijeđena autentičnost zlata.

Investicione zlatne pločice od 5 grama su poklon koji nikada ne izlazi iz mode

Zajedno sa nekretninama, zlato je tradicionalno bio način za prenošenje bogatstva sa jedne generacije na drugu. Zapravo, zlato ima mnogo dužu istoriju poklanjanja nego bilo koja druga vrsta imovine.

Još su stari narodi svojoj djeci ostavljali dukate i zlatnike kako bi im osigurali dobar život. Tradicija poklanjanja zadržana je do današnjih dana, te su zlatne pločice od 5 grama veoma čest svadbeni poklon. Ne postoji bolji početak za mladi par koji tek započinje zajednički život nego da dobije investiciono zlato kao ušteđevinu za budućnost.

Investicione zlatne pločice od 5 grama

Investicione zlatne pločice od 5 grama su unikatni poklon i za rođenje djeteta. Ne samo da ćete na originalni način obilježiti najradosniji trenutak, već ćete malom biću pružiti dar koji traje. Takođe, popularan su poklon za maturu i diplomiranje, jer čine pravi podsticaj mladoj osobi za nova dostignuća.

Da li je zlatna pločica dobar poklon za mlade?

Stručnjaci ističu da je kupovina zlatnih pločica za poklon mnogo bolja opcija od davanja gotovine. Razlog leži u činjenici da zlatno ima stabilnu vrijednost, dok i najjača papirna valuta vremenom gubi vrijednost. Ovaj trend je naročito izražen u doba inflacije, kada se cijena zlata i stopa inflacije kreću u istom smjeru. Za razliku od njih, vrijednost papirnog novca u inflaciji opada, te je potrebna veća količina novca za kupovinu iste količine dobara i usluga u odnosu na par mjeseci ranije.

Pored stabilne vrijednosti, investicione zlatne pločice od 5 grama kod mladih razvijaju ideju štednje i osjećaj trajnog bogatstva, jer, zaista, možete da osjetite njegovu težinu pod rukama i vidite zadivljujući sjaj. Nasuprot njima, gotovina podstiče na trošenje. Samim tim će kao poklon brzo nestati.

Gde možete kupiti investicione zlatne pločice?

Stručnjaci savjetuju da kupovinu investicionog zlata u Crnoj Gori, uključujući i pločice od 5 grama, obavljate isključivo kod provjerenih kompanija, kao što je Insignitus GOLD.

Investicione zlatne pločice od 5 grama

Naš stručni tim posjeduje vrhunsko znanje i višegodišnje iskustvo u prodaji investicionog zlata i pružanju savjeta vezanih za ulaganje, prodaju i trendove na berzi. Izuzetna profesionalnost i posvećenost poslu obezbijedili su nam dobru reputaciju među investitorima. Dok unapređivanje poslovanja u vidu mogućnosti kupovine putem online shop-a i plaćenja kriptovalutama učinili su da postanemo prepoznatljivi brend.

 

 

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu