investiciono zlato crna gora prodaja

Čuvanje investicionog zlata i plemenitih metala u sefu

Da li je bolje zlatne pločice čuvati u sopstvenom domu ili sefu banke? Pitanje koje često postavljaju vlasnici. Ma koliko vaš dom bio bezbjedan, čuvanje u njemu teško zarađenog kapitala nije preporučljivo. Najbolje rješenje za takvu vrstu imovine jeste sef banke. Ne samo da je zagarantovan najviši nivo sigurnosti, već je čitava procedura deponovanja investicionog zlata i plemenitih metala kod nas u sefu veoma jednostavna.

Odmah nakon potpisivanja ugovora sa Insignitus GOLD Crna Gora Vaše zlatne pločice naći će se u najsigurnijem sefu. Imaćete i potpunu slobodu pristupa svom sefu. Što znači da kada želite da deponujete nove zlatne pločice ili podignete postojeće sve što treba učinite jeste da se najavite i Vaš plemeniti metal biće spreman za preuzimanje.

Otkup investicionog zlata u Crnoj Gori

Insignitus GOLD vrši otkup zlatnih pločica koje su kupljene ne samo kod nas, već i u nekom od prodajnih centara vodećih kovnica Argor Heraeus, Heraeus, Chafner ili Münze Österreich. Pri otkupu neophodno je da donesete na uvid dokaz o poreklu. Odnosno, račun o kupovini, Ugovor o poklonu ili neki drugi dokument kojim ćete dokazati da ste Vi vlasnik investicionog zlata ili plemenitog metala.

Otkup investicionog zlata u Crnoj Gori vršimo po trenutnoj otkupnoj tržišnoj cijeni, a zlatne pločice koje prodajete moraju da se nalaze u neoštećenom originalnom fabričkom pakovanju.

otkup investicionog zlata crna gora
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu