prodaja zlatnih plocica

Dobrodošli na sajt Insignitus GOLD iz Crne Gore

Insignitus GOLD – Crna Gora je kompanija koja se specijalizovala u savjetovanju u trgovini plemenitim metalima kako bismo omogućili našim klijentima povoljna, individualna riješenja za kupovinu investicionog zlata, srebra i drugih plemenitih metala.

Cijena investicionog zlata ide konstatno uzlaznom putanjom na svjetskom tržištu. Kako statistike pokazuju od kraja 2013. godine do 2021. godine, cijena zlata je porasla za 70% i ovaj trend se nastavlja zbog daljeg obezvređivanja novca.

Insignitus GOLD je pouzdan poslovni partner i kompanija specijalizovana za trgovinu investicionim zlatom i plemenitim metalima na tržištu Crne Gore.

Tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom konstantno prati svjetske investicione trendove tako da svojim klijentima može da ponudi ekspertsko znanje i pomoć pri procjeni i donošenju odluke o kupovini i prodaji plemenitih metala, uz uvažavanje njihovih želja. Visok nivo prefosionalizma prepoznali su ne samo brojni zadovoljni kupci, investitori, već i država.

Da je Insignitus GOLD kompanija koja kreira standardne u svom segmentu poslovanja pokazuje i podatak da je Insignitus GOLD pokrenuo proces da država ukine porez na dodatnu vrijednost za trgovinu investicionim zlatom. Time su kupcima u našoj zemlji omogućeni povoljniji uslovi kupovine plemenitih metala, kao i sigurnost ulaganja. Od prvog dana osnivanja, Insignitus GOLD je Vaš sigurni partner i zlatni oslonac za investiranje u Crnoj Gori.

Upoznajte naš tim

ljuba jakic insignitus gold srbija

LJUBA JAKIĆ

Managing Director
jelena bozovic

JELENA BOŽOVIĆ

Financial manager
Milena Vukovic

MILENA VUKOVIĆ

Marketing and sales manager

Robert Downey Jr

CEO Founder

POSTANITE
DIO NAŠEG
TIMA

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu