Zlatna pločica 250g

Available on backorder

Zemlja porijekla: NEMAČKA – AUSTRIJA – ŠVAJCARSKA

Tip: Sertifikovan

Finoća: 999,9

Težina: 250 g

Uporedi

Zlatna poluga Argor Heraeus težine 250 grama je idealna za srednje investitore koji žele da kupe fizičko zlato. Uz zlatnu polugu od 250 grama, to je najprodavanija i najlikvidnija zlatna poluga.

Proizvođač ove zlatne poluge je kompanija Argor Heraeus , vodeća međunarodna kovnica plemenitih metala, akreditovana od strane Londonske asocijacije tržišta poluga (LBMA) i ispunjava najviše standarde Good Delivery System.

Sve zlatne poluge kompanije Argor Heraeus imaju finoću od 999,9. Pored zlata, Argor Heraeus prerađuje srebro, platinu, paladijum i ne samo poluge, već i druge proizvode od plemenitih metala.

Kompanija je poznata po proizvodnji zlatnih poluga po porudžbini banaka širom sveta, posebno u Evropi, CIS (Zajednica nezavisnih država) i Bliskom istoku.

Za više informacija posjetite nas u Podgorici, Rimski trg 70 ili nas kontaktirajte na telefon +382 20 650 605 

Zlato kao investicija otporna na krize

Već 4000 godina plemeniti metali (zlato i srebro) u obliku novčića i zlatnih poluga služe kao sredstvo razmjene i plaćanja. Za sve to vreme nijesu pretrpeli nikakav gubitak materijalne vrijednosti ili značaja. Savremeni zlatni novčići i zlatne poluge imaju utisnute podatke o težini u gramima, finoći i proizvođaču.

Međutim, nominalna vrijednost se ne pominje, kao što je uobičajeno za zlatnike i srebrne novčiće. Danas zlatne poluge od finog zlata služe kao finansijska investicija kojom se lako može trgovati. Iznad svega, oni se smatraju skladištem vrijednosti otpornim na krize.

Додатне информације

Apoen

250g

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu